Hotel Intercontinental

Am executat urmatoarele lucrari:

 • Sisteme de detectie incendiu;
 • Instalatii electrice;
 • Automatizare sistemelor de desfumare.

Sistemele de alarma si detectie a inceputului de incendiu sunt absolut necesare pentru protejarea bunurilor materiale, dar si a vietii. Exista doua tipuri de sisteme de alarma la incendiu si anume sistemele de alarmare antiincendiu conventionale si sistemele de alarma incendiu adresabile.

Sistemele de alarma si detectie a inceputului de incendiu conventionale sunt folosite in general pentru imobile mici unde nu este absolut necesara identificarea fiecarui detector de alarma de la panoul de afisare a centralei de detectie.

Sistemele de alarmă și detecție a începutului de incendiu adresabile sunt destinate clădirilor mari și ansamblurilor de clădiri, fiecare senzor de alarmare antiincendiu adresabil putând fi identificat de la panoul de afișare al centralei adresabile de detectie.

Sistemele de alarmă și detecție a începutului de incendiu adresabile sunt sisteme inteligente alcătuite din centrale de detecție și alarmare în caz de incendiu cu bucle adresabile de detectori, detectori de fum și temperatura adresabili, butoane de alarmare la incendiu adresabile, module de adresare a detectorilor convenționali sau speciali precum barierele de fum, alte module de comandă pentru trape de fum, sirene de alarmă la incendiu adresabile sau convenționale.

Sistemele de alarmă și detecție a începutului de incendiu adresabile cu bucle de detectori au o serie de avantaje față de sistemele convenționale:

 1. În caz de tăiere sau rupere a unui cablu, sistemul de alarmă incendiu este în continuare complet funcțional – cu semnalizare de stare de cablu rupt;
 2. În caz de scurt circuit între fire, sistemul de alarmă antiincendiu este funcțional în cazul în care detectorii au izolator de scurt circuit integrat.

Printre cele mai importante proiecte de sisteme de alarmă și detecție a începutului de incendiu, instalate și programate de către noi se enumeră urmatoriii producători: Schrack, Siemens, Bosch, Esser, Aritech, Polon-Alfa, Teletek, Helios, etc, sisteme montate în depozite, clădiri de birouri, hale industriale, spitale, mall-uri, etc.

Realizăm instalații electrice și electronice pentru construcții civile și industriale. Lucrările vor fi constituite din partea practică care se va realiza după un proiect al beneficiarului sau după unul al unei firme autorizate. În plus se vor întocmi, în cazul în care proiectul nu conține, lucrări de testare și verificare a instalației / sistemului, intocmindu-se procesele verbale cu măsurătorile tehnice aferente. Totodată, se pot realiza documente de exploatare și întreținere pentru o funcționare durabilă a sistemelor și echipamentelor.

Tipuri de servicii pe care le efectuăm:

 • Confecționarea sau modernizarea Tablourilor electrice de Distribuție și Automatizare;
 • Înlocuirea sau repararea corpurilor de iluminat;
 • Montarea întrerupătoarelor electrice, prize electrice, prize de internet și prize de televiziune;
 • Realizarea rețelelor de distribuție a serviciilor de internet și televiziune.

Servicii de întreținere pe care le efectuăm:

 • Prioritate în intervențiile solicitate;
 • Servicii promte și de calitate indiferent de gradul de dificultate sau tipul de contract;
 • Personal calificat și autorizat ANRE;
 • Consultanță de specialitate.

Desfumarea este un element cheie din sistemul de ventilație al unei clădiri, care are ca scop evacuarea în afara clădirii a produselor de combustie rezultate în urma unui incendiu.

Implementarea sistemului de desfumare asigură:

 • Menținerea vizibilității a căilor de evacuare, a siguranței persoanelor aflate în interiorul spațiului, pe parcursul a 2 ore;
 • Eficientizează accesul organelor de intervenție pentru stingerea incendiului;
 • Împiedică extinderea fumului și a gazelor toxice în alte compartimente ale clădirii, contribuind la protejarea echipamentelor și a altor bunuri din interior, astfel se reduc pagubele materiale cauzate de incendiu.

Note: Carousel will only load on frontend.

Contactează-ne

Adresa: Strada Căpitan Octav Cocărăscu 45, București 011292
Tel: +40314315819
Email: office@iscomputers.ro

Biroul Nostru